Noutăți
ABSOLUT Business Game
15/10/2012
0

ABSOLUT VODKA te provoacă să participi la competiția internațională Spirits of Entrepreneurs!

Dacă ești student și iubești provocările, ia parte la această competiție și ai șansa să lucrezi pe un brief real și să dezvolți un business case pentru unul dintre cele mai îndrăznețe brand-uri Pernod Ricard: ABSOLUT VODKA.

Cea mai creativă echipă a României va merge mai departe la marea finală de la Paris din martie 2013 unde va intra în competiţie cu alte 12 ţări participante pentru a câștiga un internship în compania Pernod Ricard!

Tot ce trebuie să faci este să convingi încă 2 prieteni* sa ţi se alăture, să vă filmaţi timp de două minute pentru a demonstra de ce echipa voastră merită să câștige și să încărcați filmulețul pe http://www.spiritsofentrepreneurs.com/! Dintre toate echipele înscrise numai 15 vor intra în etapa următoare și numai una singură va ajunge la finala de la Paris, într-o excursie excepțională susținută de Pernod-Ricard.

Înscrie-ți echipa până pe 16 noiembrie!

Află mai multe detalii pe www.facebook.com/ABSOLUTRomania și pe www.spiritsofentrepreneurs.com

ABSOLUT GOOD LUCK!

 

*Spirits of Entrepreneurs este o competiţie adresată studenţilor cu vârsta de peste 18 ani, din ciclul de licenţă şi master (cu excepţia celor din anul I licenţă).

About author

Redacția

897edc79-d71c-404f-a2b3-75a063b7ef5c

Momentul perfect să te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel național

Read more

EFTERKLANG în Control Club

Read more
jazzy jeff

Jazzy Jeff la Atelierul de Producție

Read more