Noutăți
Jazzy Jeff la Atelierul de Producție
02/10/2013
0

jazzy jeffThe Fresh pregătește un nou show marca DJ Jazzy Jeff în Romania, pe 17 octombrie. Laureat al premiilor Grammy și partener al lui Will Smith a.k.a. The Fresh Prince, Jazzy Jeff se întoarce pentru o altă noapte fantastică în București. Alături de el, pe scenă, va fi prezent prietenul și MC-ul său Skillz.

Subcarpați vor susține concertul de deschidere, proiect coordonat de Bean MC, care aduce întâlnirea fericită a hip-hop-ului cu soundul nostalgic folcloric, pe fondul unor puternice mesaje sociale, într-un stil unitar, atât de îndrăgit și unic. Dj setul de încălzire va fi făcut de Vlad Dobrescu.

Evenimentul va avea loc la Atelierul de Productie, local ieșit din renovare, îmbunătățit cu un sistem de ventilație puternic și o sonorizare pe măsură. Show-ul va începe la ora 20:00.

Biletele se găsesc la prețul de 25 de lei și vor fi disponibile în rețele www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.iabilet.ro si pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate, Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Din 1985, DJ Jazzy Jeff ne-a uimit cu abilitățile sale fără cusur de turntable, de producție inovatoare și versatilitate muzicală. De la succesul „DJ Jazzy Jeff și Fresh Prince” cu partenerul Will Smith. A fost apreciat de critici pentru producția sa „A Touch of Jazz”, Jeff dovedind de-a lungul timpului că el va fi întotdeauna o forță de recunoscut a industriei. Continuă să reprezinte industria cu proiectele sale solo, colaborările, mixtape-urile și spectacole live. Dragostea sa pentru muzică strălucește prin tot ceea ce face.

De-a lungul carierei sale, DJ Jazzy Jeff a obținut multe realizări, inclusiv Campionatul DMC și multe premii muzicale și nominalizări la premiile Grammy și americane. Duo-ul va purta publicul printr-o călătorie muzicală prin amestecarea diferitelor stiluri de la cele netezi de funk și hip hop de școală veche la sunetul agitat al breakbeatului și neo soul classic.

Cel mai cunoscut produs al celebrului producători american este mixtape-ul ce poartă același nume ca piesa de succes „Summertime”. Reușita primului volum a făcut posibil ca produsul să ajungă la cea de-a patra ediție. Mixtape-ul creat împreună cu MICK (cunoscut și Mick Boogie) poate fi ascultat aici.

About author

Redacția

897edc79-d71c-404f-a2b3-75a063b7ef5c

Momentul perfect să te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel național

Read more

EFTERKLANG în Control Club

Read more

Vara la Backyard Weekend

Read more