Noutăți
Momentul perfect să te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel național
23/06/2016
0

897edc79-d71c-404f-a2b3-75a063b7ef5c

 

Cea de-a 10-a ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți îți aduce în perioada 13 iunie – 14 august 2016 șansa de a da startul unei cariere de succes! Dacă ești student, masterand sau proaspăt absolvent, vara aceasta ai acces la peste 600 de joburi și programe de internship și trainee plătite!

De ce să te angajezi acum?

Fie ca ești student și ai intrat în vacanța de vara, fie că ești proaspăt absolvent și ai nevoie să găsești o direcție în viața ta profesională, acesta este momentul potrivit să îți cauți un job. Peste 26% dintre angajatori au deschis programe și joburi dedicate juniorilor (studenților, masteranzilor, proaspăt absolvenților) în perioada octombrie – decembrie, programe și joburi pentru care procesul de recrutare se desfășoară pe parcursul verii – conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți îți oferă cadrul perfect pentru ca tu să găsești jobul care ți se potrivește sau să îți îmbunătățești CV-ul cu un program de Internship. Companiile participante la eveniment au lansat peste 70 de astfel de programe la nivel național, remunerate, care se pot transforma într-un job full-time!

Mai mult, întreg procesul de aplicare se poate face din confortul propriei locuințe, cu doar câteva click-uri și un CV competitiv! Accesează platforma 3D, vizitează standurile companiilor preferate, alege joburile care ți se potrivesc și aplică!

Ce îți poate aduce CV-ul înscris pe Hipo.ro?

Înscrierea pe Hipo.ro durează doar 2 minute – se poate face prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn. Realizarea unui CV competitiv îți va oferi acces la peste 600 de joburi din domenii diverse precum:

 • Servicii&BPO: Accenture, Computer Generated Solutions România, DB Schenker Global Services Europe
 • Auto: Grup Renault România,
 • Bancar-Servicii Financiare: Libra Internet Bank, TMF România, OTP Advisors, Otto Broker, PIRAEUS BANK, ProCredit Bank,
 • Consultanță: KPMG România, Deloitte România,
 • Inginerie: EGGER, Tenaris, VALEO LIGHTING INJECTION,
 • IT&C: Unicredit Business Integrated Solutions, UPC România, Vodafone Shared Services România, Xerox, EEU Software, NOBEL, SUVODA SOTWARE, Ubisoft România
 • FMCG: McDonald’s România, Nestle România, Intersnack România, L’Oreal România,
 • Tehnic: Schneider Electric, Continental, Romstal Group,
 • Farmaceutice: Zentiva,
 • Turism: Amoma,
 • Publicitate&Media: Ziarul Bursa.

Una dintre surprizele acestei ediții constă în premiul oferit candidaților determinați: o Tableta Lenovo Yoga Tab 3, cu GPS inclus pentru ca tu să ajungi mai ușor la următorul interviu și cu spațiu de stocare de 16 GB, pentru ca tu să ai întotdeauna CV-ul, scrisoarea de intenție și portofoliul la tine!

Ce își doresc angajatorii de la juniori?

Numărul joburilor oferite de angajatori candidaților aflați la început de cariera a crescut cu 3 procente față de anul trecut – conform raportului Hipo.ro „Piața forței de munca în 2016”. Mai multe joburi pentru tine, dar și o competiție mai mare! De aceea, trebuie să te asiguri că ești pregătit pentru întâlnirea cu companiile și că te faci remarcat.

criterii_care_conteaza_selectie_juniori_v2

Internship-urile și stagiile de practica sunt primele lucruri pe care angajatorii le cauta în CV-urile candidaților Juniori – acumulând un procent de aproximativ 20%. Astfel de activități demonstrează angajatorului dorința de implicare, proactivitatea și înclinația către domeniul pe care vrei să te specializezi. Nu rata șansa ca vara aceasta să adaugi un plus de valoare aplicației tale!

Specializarea de la facultate se află pe locul 3 în topul preferințelor angajatorilor – cu aproximativ 13 procente – de aceea trebuie să te asiguri că detaliezi în CV și competențele dobândite în perioada anilor de studiu. Nu te mulțumi doar să menționezi numele facultății pe care ai urmat-o, ci adaugă toate cursurile relevante pentru domeniul în care îți dorești să profesezi și explică pe scurt ce fel de abilități ai dobândit în urma absolvirii lor.

Cunoașterea a cel puțin două limbi străine – peste 12% – și implicarea în activități extracurriculare și ONG-uri – peste 20% –  te pot aduce mai aproape de jobul dorit! Subliniază toate aceste aspecte în CV-ul tău de pe Hipo.ro și ai toate șansele să obții un interviu la compania preferata.

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi elimină barierele geografice, desfășurându-se în mediul online. Găsește-ți jobul dorit chiar în orașul tău și dă startul carierei de succes pe care ți-ai dorit-o!

About author

Redacția

EFTERKLANG în Control Club

Read more
jazzy jeff

Jazzy Jeff la Atelierul de Producție

Read more

Vara la Backyard Weekend

Read more