Noutăți
Vara la Backyard Weekend
28/05/2013
0

Color și Absolut Vodka prezintă a treia ediție Backyard Weekend pe 21, 22 și 23 iunie.

Dacă în 2012 lumea a petrecut până în zori și după  la piscină, sub clar de lună, alături de PATRICE, GRANDMASTER FLASH, AQUARIUS HEAVEN, FOALS, GOLDIE, WAREIKA, DEETRON, LAPALUX și mulți alții, în 2013 magia BACKYARD-ului se desfășoară în trei locuri splendide ale Bucureștiului: Casa Presei, Arene Romane și Casa Universitarilor.

Evenimentul se va deschide vineri seara, la Casa Presei Libere cu o petrecere care îi are ca invitați pe simpaticii PILLOWTALK (live), MARIO BASANOV, CLARIAN și NICK MONACO.

Sâmbătă e clar o seară de concert la Arenele Romane cu delicioșii NOUVELLE VAGUE (live) și DUB FX (live), încheiată de DJ VADIM și Dragoș Rusu.

Noutatea de anul acesta la Backyard Weekend este faptul că în Casa Universitarilor se va desfășura, pe parcursul celor două zile de festival, atât în interior, dar mai ales în curtea imensă din spatele clădirii, târgul fashion Absolutely Fabulous, un spot al celor de la DJ Superstore și unul pentru magazinul de vinyl-uri Misbits, proiecții de scurtmetraje, delicii bio și dulciuri homemade, jocuri mecanice și boardgames. Muzica pe timpul zilei va fi asigurată de Fouchat, Miss I, Giuser, Cos Mir, Rock Dj, Kaya Foundation și Deeproots.

Biletele sunt disponibile în rețele www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro și pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Romane și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro.

 

About author

Redacția

897edc79-d71c-404f-a2b3-75a063b7ef5c

Momentul perfect să te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel național

Read more

EFTERKLANG în Control Club

Read more
jazzy jeff

Jazzy Jeff la Atelierul de Producție

Read more